Tokaji Muzeális Aszú 6 puttonyos 2004

Ročník:
2004
Cena na vyžádání
Obsah Alkoholu:
11,5 %
Zbytkový cukr:
151 g/l
Kyselinka:
7,2 g/l
Objem:
0.5 l
Popis:

Tradiční přírodně sladký tokajský archiv. 

Nejvyšší stupeň tokajských výběrů z botrytických cibéb. Vyrobené v dubových sudech oxidativní technologií z 6 puten (150 kg) botrytických cibéb na 136 l vína. Zraje několik let v dubovém sudu a dále v lahvi. Vhodné k další archivaci. 

Barva hrozinková, vůně typická botrytická (ořechy, hrozinky, med, sušené meruňky), v chuti harmonie zbytkového cukru a kyselinky, tělnaté a vyzrále víno. Výborný dezert po slavnostním menu, dobrý společník dezertu s čokoládou a ořechy. Malá sklenka denně pro zdraví a dobrou náladu.